Tapahtuma

Viiden tähden illallinen kaukolämpöalan toimijoille

VALMIS illallinen banneri VERSIO2

Viiden tähden viihteellinen illallinen on kaukolämpöalan toimijoille räätälöity verkostoitumistilaisuus Energiamessujen yhteydessä, Tampereen Sokos Hotelli Tornissa keskiviikkona 24.10.2018 klo 19.00 – 22.00.

Tilaisuus kokoaa yhteen kaukolämpöalan edelläkävijät ja tarjoaa loistavan mahdollisuuden yhteistyösuhteiden syventämiseen ja uusien rakentamiseen. Makuhermoja kutkutteleva illallinen nautitaan hyvän musiikin ja hauskan ohjelman siivittämänä, parhaassa seurassa.

Katso lisää tapahtumasta ja ilmoittaudu nauttimaan illallisesta täältä.

Haluatko tapahtumaan kumppaniksi?

Kumppaneille tilaisuus tarjoaa aitiopaikan kohdata kaukolämpökentän toimijoita. Kysy lisää kumppanuuksista: katri@wakaru.fi

Viiden tähden kumppaneina illallisella:

Adato Energia Oy

Palvelemme suomalaisia energiayhtiöitä tarjoamalla koulutuksia sekä viestintä- ja tietopalveluita.Teemme monipuolisesta ja nopeasti muuttuvasta energia-alasta helposti ymmärrettävän, sekä asiakkaillemme että kuluttajille.Asiakkaitamme ovat energiayhtiöt, sähkönmyyjät, sähkönjakelijat, verkonrakennusyhtiöt, kaukolämpöyhtiöt, energia-alan järjestöt ja viranomaiset. Asiakkaat ovat tärkein voimavaramme – yhdessä heidän kanssa viemme alan koulutuksia, viestintää ja sähköisiä palveluita eteenpäin.

Caligo Industria Oy

Kehitämme ja toimitamme tuote- ja järjestelmäratkaisuja energia- ja prosessiteollisuuden savukaasujen puhdistukseen sekä prosessin jätelämmön hyödyntämiseen. Kaikki Caligo-ratkaisut toimitetaan valmiina toiminnallisina kokonaisuuksina, jotka on testattu ja koekäytetty jo osana valmistusprosessia. Lisäksi Caligo-ratkaisut ovat erittäin pitkälle tuotteistettuja. 

Enermix Oy

Enermix Oy tarjoaa digitalisaatioratkaisuja kiinteistöjen talotekniikan valvontaan sekä energiatehokkuuden parantamiseen. Palveluihimme kuuluvat mm. kiinteistöjen etävalvontaratkaisut, kulutusseurantapalvelut, älykkäät lämmitykseohjaukset kuten kaukolämmön ja sähkön kysynnänjoustopalvelut. Tarjoamme myös asiakkaille räätälöityjä kokonaisratkaisuja sekä integraatiopalveluita muihin järjestelmiin. Palvelut voidaan tuottaa Talotohtori nimen alla tai asiakkaan brändillä.

Leanheat Oy

Leanheatin ohjelmistot tehostavat kiinteistöjen energiankäyttöä. Koneoppivat ratkaisumme ovat markkinoiden älykkäin vaihtoehto kiinteistöjen ylläpitoon. Ne mahdollistavat toimialalle myös uusia liiketoimintamalleja. Järjestelmämme on asennettu jo yli 40 000 asuntoon ympäri maailmaa.

Soficta Oy

aistio DM logo pallo

Olemme Salolainen ohjelmistoalan yritys ja rakennamme räätälöityjä tuotteita ja palveluita eri toimialoille fokusoiden vahvasti IoT-teknologian hyödyntämiseen tiedon keräämiseksi erilaisista toimintaympäristöistä. Kehittämämme SaaS-palvelut visualisoivat ja integroivat kerätyn datan tarvittaessa rajapintojen avulla myös muihin järjestelmiin.

Yksi esimerkki tuotteistamme on Aistio District Monitoring järjestelmä, joka on kehitetty yhteistyössä kaukolämpö-alan ammattilaisten kanssa. Järjestelmä tarjoaa erittäin kattavasti ominaisuuksia, joita tarvitaan päivittäin kaukolämpöverkon ylläpidossa ja huoltamisessa ja luo siten lisäarvoa kaukolämpöalan ammattilaisille automatisoiden operatiivista työtä sekä lisäten tiedon saantia verkostojen kriittisistä pisteistä.

Trimble Solutions Oy

Tarjoamme kaukolämpöyhtiöille ohjelmistoratkaisuja, joilla hallitaan kaukolämpöverkkoa ja suoritetaan jakeluprosessin tehtäviä suunnittelusta rakentamiseen, kunnossapitoon ja asiakaspalveluun. Paikkatieto-ominaisuuksia hyödynnetään läpi liiketoimintaprosessien.

Energianjakelun ja vesihuollon toimialoilla tarjontamme ja osaamisemme kohdistuvat verkkojen ja niihin liittyvien prosessien mallinnukseen ja hallintaan. Juuremme ulottuvat 60-luvulla perustettuun, suomalaiseen ohjelmistoyritys Teklaan, josta tuli osa yhdysvaltalaista Trimble Inc. -yhtiötä vuonna 2011.

Vexve Oy

Vexve on maailman johtava venttiiliratkaisujen toimittaja kaupunkien ja teollisuuden lämmitys- ja jäähdytystarpeisiin. Vaativiin sovelluksiin kehitettyjä Vexven venttiili- ja säädintuotteita sekä hydraulisen ohjauksen ratkaisuja käytetään kaukoenergiaverkoissa, voimalaitoksissa sekä rakennusten lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmissä.

 

Varaa paikkasi hyvissä ajoin ja kutsu verkostoasi mukaan!