Jäseninfo

Tulevia rekrytointitapahtumia

Rekrytointitapahtumissa on erinomainen mahdollisuus lisätä yrityksenne tunnettuutta ja luoda kontakteja potentiaalisiin tulevaisuuden työntekijöihin.
Tässä tietoa suosituista tapahtumista:

Aalto Talent Expo 2022 -rekrytointimessut
10. marrakuuta 2022 / Espoo

Messutapahtuma järjestetään Otaniemen Otahallissa 10. marraskuuta 2022. Messuille on osallistumassa 128 työnantajaorganisaatiota. Live-tapahtuman lisäksi tarjolla on virtuaalisia kohtaamismahdollisuuksia opiskelijoiden ja työnantajien välillä. Lisätietoja messuista päivitetään tapahtumasivuille.

Ilmoittautumien näytteilleasettajaksi on päättynyt. Marraskuun 2022 näytteilleasettajat löytyvät täältä.

DuuniDay
22. marraskuuta 2022 / Lappeenranta

Etelä-Karjalan suurin rekrytointitapahtuma DuuniDay järjestetään Lappeenrannan kampuksella. DuuniDay on LUT-yliopiston ja LAB-ammattikorkeakoulun opiskelijoille ja heidän osaamisestaan kiinnostuneille yrityksille suunnattu messutyyppinen rekrytointi- ja verkostoitumistapahtuma. Tapahtuman järjestää LUT & LAB Urapalvelut, sijaintina on LUT:n Skinnarilan kampus.

Tapahtuman näytteilleasettajapaikat on loppuunmyyty.

Recruitment Partner Day
24. tammikuuta 2023

Recruitment Partner Day -tapahtuma tutustuttaa LUT:n opiskelijoita kumppaniyrityksiin ja näiden avoinna oleviin työmahdollisuuksiin. Tapahtumaan voivat osallistua ainoastaan rekrytointikumppanit.

Lue lisää rekrytointikumppanuudesta LUT:n sivuilta.

Yrityspäivät 2023
1.-2. helmikuuta 2023 / Tampere 

Yrityspäivät järjestetään tavanomaisesti Tampereen Yliopiston Keskustakampuksella ja Hervannassa. Yrityspäivät on Suomen suurin kaksipäiväinen korkeakouluopiskelijoille suunnattu kontakti- ja rekrytointitapahtuma. Tapahtuman tarkoituksena on tuoda opiskelijat lähelle yrityksiä sekä mahdollistaa uusiin osaajiin ja tuleviin asiantuntijoihin tutustuminen! Katso lisätietoja tapatumasta ja näytteilleasettajapaikoista täältä.

DuuniExpo 2023
15. helmikuuta 2023 / Lahti

DuuniExpo on LAB-ammattikorkeakouluopiskelijoiden järjestämä rekrytointi- ja verkostoitumistapahtuma, jossa on joka vuosi ollut eri alojen asiantuntijoita puhumassa. Lisätietoja tapahtumasta löydät täältä.