Tapahtuma

Kuva Kaukolämpö 2021

Kaukolämpö 2021

Ajassa ja Yhdessä 25.-26.11.2021, Tampere

Kaukolämpö 2021 on vuoden merkittävin lämmitys ja jäähdytysratkaisujen ammattilaistapahtuma. Tapahtuma kokoaa yhteen kaukolämmön asiakkaat, innovatiiviset energiayhtiöt ja toimialan parhaat asiantuntijat.

Tapahtumapaikkana 25.-26.11.2021 on Solo Sokos Hotel Torni Tampere
Tapahtumaan odotetaan 400 kävijää – olettehan mukana!

Tapahtuman ensimmäinen päivä ajassa on korkeatasoinen ammattilaispäivä, jossa asuinkiinteistöjen energiaratkaisujen parissa toimivat asiantuntijat ja päättäjät pääsevät kuulemaan ja näkemään erilaisia tämän hetken parhaita kiinteistöjen lämmityksen ja jäähdytyksen malleja ja ratkaisuja.

Tapahtuman toinen päivä yhdessä kokoaa yhteen kaukolämpöalan päättäjät, henkilöstön ja toimialan asiantuntijat keskustelemaan ja vaihtamaan kokemuksia sekä verkostoitumaan. Mukana ohjelmassa asiantuntijapuheenvuoroja, case-esityksiä ja runsaasti verkostoitumista. Päivien aikana kumppanit esittelevät kaukolämpöalan ammattilaisille uusimpia tuotteitaan, ratkaisujaan ja palveluitaan. Tapahtuma huipentuu yhteisiin pikkujouluihin.

Lue lisää – ja ilmoittaudu mukaan!

Tapahtuman kumppaneina mukana:

Kultakumppanit
El-Björn, Grundfos, Höyrytys, KPA Unicon ja Oilon

Hopeakumppanit
Caligo Industria, Digita, HögforsGST, Logstor ja Vexve

Pronssikumppanit
Aistio, Cetetherm, Enermix, Gebwell, HeatWork, Högfors, NIBE Energy System, Planmix, Planora, Suomen Teollisuuspoltin, Trimble Solutions ja Tonisco System

Nähdään Tampereella!

Lisätietoa: paula.peura@findhc.fi tai p. 0400 504 949