Tapahtuu nyt

VALMIS YT Oulu banneri

Lämpölaitostoimijoiden yhteistoimintapäivillä Oulussa ei pönötetty

Lämpölaitostoimijoiden yhteistoimintapäivät järjestettiin ensimmäistä kertaa Oulussa 22.-23.5.2018. Paikalle saapui yli 50 kaukolämpöalan ammattilaista ympäri Suomea. Aloite päiviin lähti jäsenistöltämme ja haluamme erityisesti kiittää avusta ja  aktiivisesta tilaisuuden valmistelusta Imatran Lämpö Oy:n Turo Valkamaa ja Oulun Energian Aleksi Kangasta. Kiitämme myös yhteistyöstä tämän vuoden tapahtuman isäntäyritystä Oulun Energiaa.

Tapahtuu nyt 2
Tapahtumassa verkostoiduttiin ja nautittiin hyvästä ruuasta.

Yhteistoimintapäivillä verkostoiduttiin, opittiin uutta ja nautittiin hyvästä ruuasta sekä seurasta. Pelkästään luentosaleissa ei istuttu, vaan osallistujat pääsivät myös tutustumaan mielenkiintoisiin kohteisiin Laanilan ekovoimalaitokselle sekä verkoston rakentamisen ja kunnossapidon projekteihin Oulun alueella. Keskusteluissa jaettiin omia kokemuksia, osaamista ja parhaiksi todettuja käytäntöjä. Ensimmäisen päivän kruunasi Vanhan Paloaseman sauna ja yhteinen illallinen.

Tapahtuu nyt 3
Osallistujat pääsivät tutustumaan Laanilan ekovoimalaitokseen tilaisuutta isännöineen Oulun Energian opastamana.

Tapahtuman mahdollistivat kumppanimme HögforsGST, KPA Unicon, LOGSTOR Finland, Maintpartner, M-Technology, Ramator, Trimble Solutions ja Vexve.  Kiitos kaikille osallistujille, puhujille ja kumppaneille mahtavasta tapahtumasta!

Tämä tapahtuma tullaan muistamaan koodinimellä “Toripoliisi” – tietäjät tietää.