Asiakastarinoita

2018 06 08 18.18.20

Pitkän yhteistyön salaisuus on luottamus ja rehellisyys

Uudessakaupungissa Factory Blues kokosi jo 18. kerran kaukolämpö- sekä LVI-alan toimijat yhteen verkostoitumaan sekä nauttimaan hyvästä musiikista ja ruuasta. Perinteeksi muodostunutta iltaa isännöi tuttuun tapaan Calortec Oy ja järjestämisvastuussa on VakkaLVI ry, mutta mukana tapahtumaa tukemassa on useita kymmeniä eri yhtiöitä. Blues soi ja nauru raikasi tehdashallissa kauniin kesäisenä iltana.

2018 06 08 19.17.20

Tänä vuonna tapahtumaan osallistuu lähes 500 alan toimijaa ja kuhina tehdashallin alueella on kova. ”Factory Blues tuo yhteen koko ketjun – maahantuojat, urakoitsijat, logistiikan ja monet muut. Verkostoidutaan ja annetaan yrityksille kasvot. Koen, että tällaisista tilaisuuksista kaikki hyötyvät puolin ja toisin”, kommentoi VakkaLVI ry:n puheenjohtaja Marko Arell.

 

“Factory blues tuo yhteen koko ketjun.”

Kuva1
Yhteistyö on jatkunut yli 30 vuotta. Vas. Pentti Koivikko ja oik. Mikko Helpiö.

Calortec Oy:n Mikko Helpiö pitää asiakas- ja sidosryhmäsuhteiden hoitoa merkittävänä osana liiketoimintaa. ”Toimintamme on aina ihmiseltä ihmiselle. Samaa vuorovaikutuksen tasoa ei voida sähköisesti saavuttaa ja joka vuosi tapahtumaa odotetaan innolla.” Samaa mieltä asiasta on yli 30 vuotta yhteistyötä eri rooleissa Helpiön kanssa tehnyt  Pentti Koivikko. ”Tällaiset tilaisuudet ovat fantastisen hyvä asia”, Koivikko tuumaa. Pitkän yhteistyön salaisuudeksi Helpiö ja Koivikko nimeävät luottamuksen ja rehellisyyden.

“Pitkän yhteistyön salaisuudeksi Helpiö ja Koivikko nimeävät luottamuksen ja rehellisyyden.”

2018 06 08 17.19.15
Tilaisuus on 18 vuoden aikana kasvut 30 osallistujasta tämän hetkiseen noin 500 osallistujaan.

Tapahtumassa alusta asti on ollut mukana myös Warmia lattialämmitys. ”Verkostoituminen ja vuorovaikutus ovat toiminnallemme elinehto ja tällaiset tapahtumat  ovat merkittävässä osassa tätä. Ilman verkostoitumista ei ole bisnestä. Tilaisuus on 18 vuoden aika kasvanut 30 osallistujasta tämän hetkiseen  noin 500 osallistujaan, mikä kielii konseptin toimivuudesta ja tällaisten tapahtumien kysynnästä”, kommentoi Warmia lattialämmityksen Jarkko Laivo. Helpiö täydentää, että uusia kasvoja on joka vuosi noin 10-15% osallistujista.

”Verkostoituminen ja vuorovaikutus ovat toiminnallemme elinehto ja tällaiset tapahtumat  ovat merkittävässä osassa tätä. Ilman verkostoitumista ei ole bisnestä.”

2018 06 08 19.24.04
Kuvassa Anne Ahtiainen, Manu Hollmén (oik) ja Jussi Somerpalo, Esa Merivalli ja Lasse Heino (vas).

Jo useampana vuonna bluesin tahtiin ovat olleet verkostoitumassa myös Anne Ahtiainen (Liedon Lämpö Oy), Esa Merivalli (Porin ympäristö- ja lupapalvelut -toimiala), Jussi Somerpalo (Metsäkeskus) sekä Manu Hollmèn (ProAgria). ”Tapahtumassa vaihdetaan alan kuumimmat jutut, saadaan uusia kontakteja ja pidetään hauskaa. Tulemme mielellämme myös ensi vuonna.” nelikko kommentoi.

Teksti ja kuvat: Emmi Koskimies