Katso myös

Hyödyllistä lisätietoa löydät myös:

Energiateollisuus ry

Energiateollisuus ry edustaa yrityksiä, jotka tuottavat, hankkivat, siirtävät ja myyvät sähköä, kaukolämpöä ja kaukojäähdytystä sekä tarjoavat niihin liittyviä palveluja.

ET vastaa jäsenyritystensä henkilöstön työehtoja koskevasta sopimustoiminnasta sekä neuvoo ja kouluttaa jäseniään, tekee selvityksiä ja välittää tietoa.

ET noudattaa kestävän edunvalvonnan periaatteita ja toimintatapoja.

Lue lisää ET:n toiminnasta täältä.

Adato Energia Oy

Adato Energia palvelee suomalaisia energiayhtiöitä tarjoamalla koulutuksia sekä viestintä- ja tietopalveluita.

Asiakkaita ovat energiayhtiöt, sähkönmyyjät, sähkönjakelijat, verkonrakennusyhtiöt, kaukolämpöyhtiöt, energia-alan järjestöt ja viranomaiset. Vuonna 1989 perustetun Adato Energian omistaa Energiateollisuus ry.

Lue lisää Adato Energiasta täältä ja tutustu koulutuskalenteriin.

Bioenergia ry

Bioenergia ry toimii jäsenistönsä edunvalvojana ja puhemiehenä alan keskeisten päätöksentekijöiden suuntaan. Yhdistys järjestää jäsentapahtumia ja julkaisee Bioenergia-lehteä, joka esittelee ajankohtaiset asiat bioenergian tuotannosta, tekniikasta ja ympäristöstä.

Bioenergia ry:n tavoitteena on synnyttää uusia työpaikkoja ja torjua ilmastonmuutosta viisaasti edistämällä kotimaisten polttoaineiden käyttöä energiantuotannossa. Tavoitteenamme on nostaa uusiutuvan energian osuus puoleen koko energiantuotannosta ja energiaomavaraisuuden aste yli puoleen vuoteen 2030 mennessä.

Lue lisää Bioenergia ry:stä täältä.

Paikallisvoima ry

Paikallisvoiman jäsenet ovat sekä yksityisesti että kunnallisesti omistettuja energiayhtiöitä, joiden toimialana on sähkön ja kaukolämmön tuotanto, myynti ja jakelu sekä näihin liittyvät palvelut. Paikallisvoima ajaa jäseniensä etuja niin kansallisella, pohjoismaisella kuin eurooppalaisella tasolla.

Tutustu Paikallisvoiman toimintaan täällä.

Peruskorjaamisen ja Rakentamisen Kehittämiskeskus ry – PRKK

PRKK on valtakunnallinen omakotirakentajia ja remontoijia neuvova ja opastava yhdistys. Yhdistys tuottaa rakentajille ja remontoijille puolueettomia rakennusalan neuvonta- ja koulutuspalveluja. PRKK tekee yhteistyötä omakotirakentamisessa ja remontoinnissa mukana olevien tahojen kanssa. Tavoitteena on olla mukana kehittämässä rakentamiseen menetelmiä, joilla varmistetaan hyvä laatu ja asumisviihtyvyys uusissa omakotihankkeissa ja remonteissa.

FinDHC ry:n kautta saatavilla myös PRKK:n videot “Lämmönjakohuoneen tarkistukset kerrostalossa” ja “Kaukolämmön käyttöönotto omakotitalossa”. Ota yhteyttä!

Lisää PRKK:n toiminnasta löydät täältä.

 

Tilaa uutiskirje